Известие

Collapse
No announcement yet.

РаЗСпънка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ето и от мойта малко
    Attached Files

Comment

Регулируема ли е, че гледам некво болче там забито......
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Мисля,че да ! Несъм пробвал иначе...

Comment

Първоначално публикувано от EH4464 Покажи съобщение
          Някой добър колега с разпънка ако благоволи да пусне едни размерчета малко по подробна инфо. че имам замисъл за една самоделка по мой предположение доста сполучлива по копие на оргинала че цената на оригиналната малко не ме устройва
          Аз мога да ти пусна размери но цената на аргоновите заварки които са около 1м няма да ти хареса.
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
            Аз мога да ти пусна размери но цената на аргоновите заварки които са около 1м няма да ти хареса.
            Не съм убеден на 100% , но такива железа може и със въглероден елетрожен да се съберат. Иначе колегата е прав, аргончиците взимат скъпо...
            Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'

Comment

Ако някой иска размерите на болтовете нека попита колегата Новачев.
              П.с Преди няколко месеца той ме пита за тях !

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
                Няма проблем за заварките има кой да ми ги направи и аргоновите Ако може да ми пуснеш размерите ще съм ти много благодарен
                Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Външния диаметър на тръбата е 24,5х2,5 дебелината на планката е 3мм всичко е неръждаема стомана затова заварките са на аргон има доста напасване и пилене защото накрая капака опира във втулките Втулките пак си ги правих аз които са върху болтовете. Ако имаш материали и аргончик на чалъм действай или звънни в Екстрийм тунинг там могат да ти предложат от различни материали на различни цени.
                  Снимки има една в темата гараж на 156
                  Attached Files
                  156 1,8 ТS 99
                  Nissan Murano 2005

Comment

ето я мойта
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

ма тва било егати модерното и аз искам
                      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

ц-ц-ц.....задължително ще сложа и аз, ама след трансплантацията.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

като ще си правите сами, поне я направете като хората - регулираща се
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Благодаря много на колегата Novachev задължен съм му ще трябва да се черпи А търтея е прав може да се направи нещо по въпроса
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Колега, ще те поправя само за заглавието на темата, тъй като е малко объркващо. Макар , че всички разбраха - казва се "Разпорна щанга".
                              Alfa Romeo 147 1.6 16V /120/ 2002

Comment

Тая въпросната щанга не се ли слага на автомобили със спортно окачване , понеже при тях удъра в "бомбетата" е доста по сериозен заради твърдите амортисьори и пружини? А не както някой колега беше писал понеже много я настъпвал и се отворила предницата.Е как ше се отвори,идея си нямам,след като само по себе си всяко колело се държи от носача който пък се държи от гредата и т.н.Нещо не мога да си го представя това разчекване от много даване на газ.Поправете ме ако греша,без да ме хокате де,просто си разсъждавам с клавиатурата,не с цел да обидя някой.
                                Last edited by mirchozo; d.m.y г., 00:17.
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X